Wie zijn wij

Op deze manier willen wij ons even voorstellen. Eric Reitmaier en Ton Snip vormen samen het keeperscollectief Goalie One.

Wij hebben samen op diverse niveaus bij verschillende verenigingen het doel verdedigd. Sinds 1994 werken wij samen. Deze samenwerking is begonnen bij voetbalvereniging KFC uit Koog aan de Zaan. Bij deze vereniging hebben wij de jeugdopleiding voor keepers vorm gegeven. Voor deze vereniging is door ons een opleidingsplan geschreven en uitgevoerd. Dit heeft geresulteerd dat vanuit de jeugd in onze periode maar liefst 6 keepers de stap naar een betaald voetbal organisatie (BVO) hebben gemaakt. Hiervan is de nu bij AZ onder contract staande Hobie Verhulst de bekendste keeper.

Bij het aanstellen van Misha Salden en Ron Karreman als hoofdtrainers zijn wij ook de selectie keepers gaan trainen. Dat betekende dat de gehele opleiding van F tot Senioren 1 in onze handen was. In deze periode zijn wij ook in staat geweest een aantal trainers op te leiden.

Samen zijn we nu verantwoordelijk voor de keepers bij voetbalschool ZAAN PRO. ZAAN PRO wordt geleid door oud profs spelers Misha Salden, Miel Mans en Raphael Supusepa. Bij ZAAN PRO worden keepers getraind van verschillende verenigingen die zich door extra te trainen willen onderscheiden bij hun eigen vereniging

Op dit moment is verzorgen wij de trainingen bij Amstelveen/Heemraad, Wartburgia (vrouwen) en de Dutch Soccer Academy (USA). Daarnaast adviseren wij de verenigingen  aangaande de jeugdopleiding.

CV Ton Snip

Ton Snip

1994-2008: KFC, Koog aan de Zaan
Keepertrainer/coördinator Jeugd+Senioren
2007-2008: Sporting Krommenie
Keepertrainer/coördinator Jeugd
2008-2011: FC Castricum
Assistent/keepertrainer selectie senioren
2011-2013: Jong Holland, Alkmaar
Assistent/keepertrainer selectie senioren
2013-heden: Amstelveen/Heemraad, Amstelveen
Assistent/keepertrainer selectie senioren

 

CV Eric Reitmaier

Eric Reitmaier

1998-2008: KFC, Koog aan de Zaan
Keepertrainer Jeugd+Senioren
2008-2010: Sporting Krommenie
Keepertrainer/coördinator Jeugd
2010-2011: FC Castricum
Keepertrainer Jeugd
2009-2014: zvv Zaandijk
Hoofdkeepertrainer
2012-heden: asv Wartburgia, Amsterdam
Assistent/Keepertrainer selectie vrouwen Topklasse