Anderen over ons

REVIEW GOALIE ONE DOOR CIRO VERKOOIJEN (JEUGDKEEPER FC VOLENDAM):

Keepers die het beste uit zichzelf willen halen zijn bij Goalie One aan het juiste adres. In 2010 maakte ik als zeven jarige keeper voor het eerst kennis met de trainers van de keepersschool en was meteen enthousiast! Anders dan bij de eigen voetbalvereniging trainde ik ruim een uur met keepers die net als ik beter wilden worden! Naast de basistechnieken hadden de trainers ook oog voor persoonlijke verbeterpunten. Naast de trainingen mocht ik ook mee als keeper van een samengesteld ZaanPro Voetbalschoolteam naar wedstrijden tegen de jeugd van AJAX. Daar kon ik mooi aan de AJAX trainers laten zien wat ik allemaal had geleerd. Met succes, mijn naam werd genoteerd! Ook werd ik gescout door AZ en trainde een half jaar mee bij de AZ Voetbalschool in de Regio (onder 11 jaar). Ik schopte het tot de laatste drie keepers. Helaas waren er maar twee keepers nodig en ik viel af. Toch gaf ik de moed niet op en bleef lekker trainen bij Goalie One, de trainers hadden er alle vertrouwen in dat het allemaal wel goed zou komen. Ze hadden gelijk want ik werd opgeroepen door FC Volendam voor een trainingsstagedag. Na afloop van de training kreeg ik te horen dat ik van harte welkom was bij FC Volendam! Ik ben dit seizoen (2013/2014) keeper in de D2 (onder 12), zij spelen Hoofdklasse A. Ook volgend seizoen (2014/2015) ben ik goalie bij ‘Het andere oranje’ van de D1 (onder 13) daar gaan we 1ste Divisie spelen. Dit heb ik mede te danken aan Goalie One. De extra trainingen om een betere keeper te worden hebben mij echt geholpen. Ik wilde heel graag bij een BVO (Betaalde Voetbal Organisatie) keepen en dat doel heb ik bereikt. Wil jij ook beter worden, is keepen jouw passie en train je graag extra? Meld je dan snel aan bij Goalie One-“Keepen met een doel”!

Ciro Verkooijen (30-04-2002)


Nu ik al 4 jaar train bij Goalie One heb ik het idee dat mijn techniek veel beter is geworden. De trainingen zijn wel altijd hard werken maar je kan ook altijd lachen. Ik had er nooit problemen mee om op zondag ochtend vroeg op te staan voor de training! Nu train ik niet meer op zondag ochtend. Omdat Ton Snip en Eric Reitmaier het verstandig leek als ik mee zou gaan trainen met de dames van Wartburgia. Van de keepsters daar leer ik ook veel, want alle keepsters kunnen goed keepen. Wartburgia speelt Topklasse dus het niveau is ook hoog. Waardoor mijn eigen niveau hoger wordt.

Jana Spieker


De komende trainingssessie zal Daniëlle niet aanwezig zijn. Ze begint na de vakantie met een nieuwe school in Alkmaar en zal twee keer in de week bij Telstar gaan trainen. Daarnaast is zij doorgedrongen tot de selectie van SVA en zal daar ook drie keer in de week trainen.

Wij zijn jullie erg dankbaar voor de afgelopen seizoenen bij Goalie One, Daniëlle heeft altijd met veel plezier bij jullie getraind en heeft erg veel geleerd. Zonder deze training was ze waarschijnlijk niet zo ver gekomen.

Vriendelijke groet,
Marcel Dozy (vader van Daniëlle)